Nejlevnější nebankovní půjčka – nyní 15 000 Kč zdarma

Toto je nejlevnější krátkodobá nebankovní půjčka. První půjčka do 15000 Kč může být cela zdarma. Bez úroků a bez poplatků. Toto je nejlevnější krátkodobá nebankovní půjčka. První půjčka do 15000 Kč může být cela zdarma. Bez úroků a bez poplatků.

Nebankovní půjčky patří mezi finanční produkty, které je nutné využívat s rozmyslem. Nabízí sice možnost získat peníze, i těm klientům, kterým banka nepůjčí. Těm kdo mají nízké příjmy, záznam v registru nebo jsou třeba v exekuci. Současně ale za tyto půjčky zpravidla zaplatíte poměrně vysoké poplatky nebo úroky. Obvykle také dostanete jen pár tisíc korun na pár týdnů.

Nejlevnější nebankovní půjčka – zdarma nebo s nízkými poplatky

Tato nebankovní půjčka patří aktuálně mezi nejlevnější dostupné nabídky v segmentu nebankovních krátkodobých půjček.

Podobně, jako i u jiných nebankovních úvěrových produktů, zde můžete dostat spíše nižší finanční částku. U této nejlevnější nebankovní půjčky se jedná o částku od 1000 Kč do 20000 Kč. Peníze si můžete půjčit zpravidla na dobu od 14 dní do jednoho měsíce. To je srovnatelné s tím co nabízí i jiné finanční společnosti.

Tato půjčka má ale hned 3 výhody:

První půjčka do 15 000 Kč může být zcela zdarma

Pokud půjčené peníze vrátíte zpět do 14 dní, pak neplatíte žádné poplatky nebo úroky. Budete tedy vracet stejnou částku, jakou jste dostali. Splatíte 15 tisíc korun a úvěr vás nic nestojí.

Nejnižší poplatek za půjčení peněz

Pokud by pro vás vracení peněz za 14 dní bylo příliš brzy, pak se nic neděje. Tato půjčka má asi nejnižší možné poplatky, jaké jsou aktuálně u nebankovních půjček nabízeny. Za půjčení částky 1000 Kč platíte jen 33 Kč. Půjčka 10000 Kč vás tak bude stát jen 330 Kč a o to je podstatně méně než jinde. U některých jiných nebankovních společností za půjčení částky 10 000 Kč můžete zaplatit třeba i 2 nebo 3 tisíce korun

Rozložení splátek až na 10 měsíců

Pokud by se vám nehodilo vracet celou částku naráz, tak každou půjčku můžete rozdělit až na 10 měsíčních splátek. Nemusíte se tak být, že by vám vysoká splátka půjčených peněz dělala v budoucnu problémy. Splácíte tak, jak se vám to hodí.

Nejlevnější půjčka bez ručitele

V porovnání s jinými nebankovními úvěry je toto opravdu ta nejlevnější rychlá půjčka do výplaty. Peníze zde můžete mít bez ručitele a bez zástavy. Jednoduše požádáte o peníze a do 15 minut může být vše vyřízeno. Je obvyklé, že peníze máte k dispozici ještě dne, už do 1 hodiny na účtu v bance a můžete je ihned použít na úhradu jakýchkoliv výdajů

Online žádost o 15 000 Kč do výplaty zdarma

Užitečné infomace
Kalkulačky 2024
Půjčky do výplaty