Okamžitá půjčka ihned i pro lidi s exekucí

Okamžitá nebankovní půjčka – až 8000 Kč na 30 dní s možností prodloužení. Peníze pro zaměstnance, pro důchodce, pro OSVČ nebo pro matky na mateřské. Okamžitá nebankovní půjčka – až 8000 Kč na 30 dní s možností prodloužení. Peníze pro zaměstnance, pro důchodce, pro OSVČ nebo pro matky na mateřské.

Půjčit si peníze, když máte dluhy, jste v exekuci nebo máte nějaké jiné finanční závazky, které vám znemožňují zajít si pro peníze do banky, není nic snadného. Poradíme vám, kde můžete získat peníze i s exekucí, bez kontrolování registrů. Snadno a rychle, jen za pár minut můžete mít peníze k dispozici.

Okamžitá půjčka – peníze ihned všem

Tato nebankovní půjčka se řadí mezi rychlé nebankovní úvěry. Můžete zde tedy dostat jen nižší sumu peněz. Maximální výše půjčky je pouze 8000 Kč a doba splatnosti je stanovena na maximálně 30 dní. Podobně, jako i u jiných srovnatelných nebankovních půjček, i zde neplatíte klasické úroky, ale pouze jednorázový poplatek, který je splatný společně s vypůjčenou částkou.

Je nutné upozornit, že poplatek za půjčení peněz není zrovna nízký. Pokud si například půjčíte 5000 Kč na dobu 30 dní, pak zaplatíte celkem 6640 Kč. Navíc tedy zaplatíte 1640 Kč. Při nejvyšší možné půjčce, tedy 8000 Kč na 30 dní, pak vracíte 11040 Kč. Navíc tedy zaplatíte 3040 Kč. A to není zrovna málo.

Půjčka pro zaměstnance, pro důchodce, pro OSVČ nebo i pro maminky na mateřské

I když ale za půjčení peněz platíte poměrně vysoký poplatek, má tato půjčka i svoje výhody. Mezi ně patří třeba to, že peníze si zde může půjčit i ten, kdo za jiných podmínek nedosáhne na schválení úvěru. O tuto okamžitou nebankovní půjčku si tak může požádat téměř každý. Nabídka je určena jak pro zaměstnance, tak i pro důchodce nebo pro OSVČ. Půjčka je k dispozici i pro ženy na mateřské dovolené.

Rychlé vyřízení – peníze do 10 minut na účtu v bance

Vše potřebné u této půjčky vyřídíte rychle. O peníze si můžete požádat prostřednictvím online žádosti (žádost o půjčku najdete zde). Není to nijak složité a vládne to každý.

K vyřízení půjčky budete potřebovat kopii občanky, která se dokládá po základním předschválení žádosti. Dále se pak ověřuje bankovní účet (dokládá se výpis z účtu). V neposlední řadě potřebujete funkční emailovou adresu a mobilní telefon. Jiné doklady pak již zpravidla nejsou potřeba.

Hlavní výhody okamžité půjčky i pro lidi s exekucí

  • Rychlá půjčka od 1000 Kč do 8000 Kč
  • Splatnost do 30 dní (s možností prodloužení)
  • Peníze na účtu do 10 minut
  • Peníze pro zaměstnance, pro důchodce, pro OSVČ nebo pro ženy na mateřské či rodičovské
  • Půjčka bez ručení i pro lidi s exekucí

Okamžité řešení pro lidi v nouzi

Tato nebankovní půjčka určitě nepatří mezi nejlevnější způsoby, jak získat peníze. Jako nouzové řešení, ve chvíli, kdy se nemáte kam jinam obrátit to, ale může být určitá alternativa. Je však nutné dobře zvážit výslednou výši poplatků. Před uzavřením půjčky byste si měli být jisti, že po uplynutí doby splatnosti budete schopni požadovanou částku i s navýšením vrátit, aniž byste si museli půjčovat další peníze.

Online žádost – rychlé vyřízení půjčky

Prostřednictví následující online žádosti můžete zaslat nezávaznou poptávku: žádost o půjčku. Okamžitě se dozvíte, zda splňujete podmínky pro získání této půjčky.

Užitečné infomace
Kalkulačky 2024
Půjčky do výplaty