Půjčka 30 000 Kč do výplaty bez vysokých úroků a poplatků

Nabídka půjčky skoro zdarma je určena pro nové klienty. Můžete si půjčit od 3000 Kč do 30 000 Kč. Půjčku splácíte 11 měsíců. Nabídka půjčky skoro zdarma je určena pro nové klienty. Můžete si půjčit od 3000 Kč do 30 000 Kč. Půjčku splácíte 11 měsíců.

Schází Vám peníze před výplatou? To se velmi snadno může stát každému. Že mu schází peníze, a do výplaty zbývá ještě pár dní nebo týdnů. Kde v takovém případě sehnat peníze? Pro někoho to může být velmi snadná záležitost, pro někoho jiného je pak hledání půjčky do výplaty komplikované.

Nebankovní půjčka do výplaty zdarma

Najít nějakou malou půjčku do výplaty není až tak složité. Na internetu je možné najít nabídky na nejrůznější půjčky. Jsou jich desítky. A mnoho z nich nabízí možnost půjčit si peníze jen na pár dní nebo týdnů. Je to ideální řešení ve finanční nouzi před výplatou.

Řada těchto nebankovních půjček do výplaty má ale nevýhodné podmínky. Třeba to, že za půjčení 5000 Kč do výplaty pak za pár týdnů musíte následně vracet třeba 6 nebo 7 tisíc korun. A to je dost nevýhodné.

Existují ale výjimky. Můžete si půjčit až 30 000 Kč na 11 měsíců a přitom budete vracet právě jen to, co jste si půjčili + jednu splátku navíc. Žádné další úroky nebo poplatky navíc už neplatíte. Jen jednu splátku.

Provident: První půjčka skoro zdarma – minimální navýšení

Nebankovní finanční společnost PROVIDENT nabízí všem novým klientům možnost půjčit si peníze skoro zdarma – bez placení vysokých úroků nebo jiných poplatků:

  • Nabídka půjčky zdarma je určena pro nové klienty
  • Můžete si půjčit od 3000 Kč do 30 000 Kč
  • Půjčku splácíte 11 měsíců (11x 3000 Kč –  navíc platíte jen 3000 Kč)

Kdo si může půjčit peníze do výplaty skoro zdarma?

Nabídka je určena pro všechny nové klienty (ti kdo si dosud nepůjčovali peníze od společnosti PROVIDENT. Samozřejmým předpokladem je pak minimální věk 18 roků.

K vyřízení této nebankovní půjčky budete potřebovat platný občanský průkaz. Dále je potřeba doložit schopnost půjčené peníze splatit. Stačí například potvrzení příjmu, výpis z účtu nebo daňové přiznání.

Půjčka skoro zdarma i v hotovosti

Jednou z nesporných výhod této nebankovní půjčky je i možnost vyplacení finančního obnosu v hotovosti. Pokud byste měli zájem o půjčku do výplaty v hotovosti, pak vás navštíví finanční asistent společnosti PROVIDENT a přímo u vás doma s vámi vyřídí všechny potřebné formality. A peníze Vám vyplatí v hotovosti.

Online půjčka do výplaty zdarma

Pokud byste měli zájem o nezávaznou žádost o tuto půjčku, abyste zjistili, zda i Vy máte šanci získat peníze do výplaty skoro zdarma, bez vysokých úroků a bez poplatků, pak můžete vyplnit následující nezávaznou online žádost. Po vyplnění několika základních informací bude Vaše žádost obratem vyhodnocena. V případě splnění všech požadovaných náležitostí, pak budete obratem kontaktování a peníze mohou být velmi rychle Vaše.

Užitečné infomace
Kalkulačky 2024
Půjčky do výplaty