Půjčka 70 000 Kč v hotovosti na ruku – exekuce nevadí

Tato půjčka nabízí až 70000 Kč v hotovosti. Peníze můžete dostat, i když jste v exekuci. Je dostupná i pro důchodce, živnostníky (OSVČ) nebo ženy na mateřské či rodičovské. Tato půjčka nabízí až 70000 Kč v hotovosti. Peníze můžete dostat, i když jste v exekuci. Je dostupná i pro důchodce, živnostníky (OSVČ) nebo ženy na mateřské či rodičovské.

Půjčit si peníze, když jste v exekuci nebo máte jiné finanční problémy, nemusí být nic snadného. V bance nebo i u jiných úvěrových společností vám asi nepůjčí. Nemusíte si ale zoufat. I s exekucí je možné dostat peníze v hotovosti na ruku.

Půjčka 70 000 Kč v hotovosti na ruku

Nebankovní finanční společnost EC Financial Services a.s. poskytuje hotovostní půjčky všem, kdo o ně mají zájem. Podmínky získání úvěru, jsou zde velmi příznivé, takže šanci dostat peníze zde má i ten, kdo jinde na úvěr nedosáhne.

Základní informace o nabízené půjčce v hotovosti:

  • Půjčka od 5000 Kč do 70000 Kč v hotovosti
  • Pravidelné měsíční splátky
  • Splácíte 14, 17 nebo 20 měsíců
  • Vyřízení bez ručitele a bez zástavy
  • Exekuce nevadí – rozhoduje aktuální schopnost splácet
  • Peníze pro zaměstnance, pro důchodce, pro ženy na mateřské nebo pro živnostníky

Půjčka v hotovosti na ruku

Jednou z nesporných výhod této nebankovní půjčky je možnost vyplacení půjčky v hotovosti na ruku. Postup vyřízení půjčky je takový, že nejprve vyplníte žádost o půjčku prostřednictvím internetu.

Po vyplnění žádosti, je půjčka vyhodnocena a vy jste pak následně kontaktování obchodníkem finanční společnosti, který stanoví výši půjčky vzhledem k vašim finančním možnostem. Zároveň vám před podpisem smlouvy sdělí přesnou výši pravidelných splátek, celkovou výši navýšení půjčky a další informace vyžadované zákonem.

Domluvíte se i na termínu osobního setkání, při kterém vám bude půjčka vyplacena v hotovosti. To se může hodit, pokud si nechcete, nebo nemůžete nechat poslat peníze na účet.

Půjčka všem – exekuce nevadí

Tato nebankovní půjčka je dostupná všem zájemcům o peníze. Je určena jak pro zaměstnance, tak třeba i pro důchodce nebo pro ženy na mateřské nebo rodičovské dovolené. Dokonce ani nevadí exekuce. I když máte exekuce, máte šanci si zde půjčit peníze.

U každého zájemce je vždy posuzována aktuální schopnost splácet peníze. Takže to, že jste někdy v minulosti měli nějaké finanční trable, nemusí být překážkou toho, aby vám nyní byl schválen úvěr.

U této půjčky je požadováno, abyste měli nějaký pravidelný příjem. Zaměstnanci dokládají příslušné potvrzení o příjmu, u důchodců se dokládá důchodový výměr. Ženy na mateřské dokládají doklad o přiznání rodičovského příspěvku a také doklady prokazující jeho příjem. Nebo můžete doložit i jiné doklady prokazující vaše příjmy.

Nezávazná žádost o půjčku v hotovosti

Následující online žádost o půjčku je nezávazná. Na základě vámi zadaných údajů vás následně bude kontaktovat obchodní zástupce finanční společnost, který s vámi projde všechny podmínky.

Užitečné infomace
Kalkulačky 2024
Půjčky do výplaty