Hotovostní půjčky do 20 000 Kč – peníze ihned

Hotovostní půjčky do 20000 Kč jsou určeny všem novým klientům. Peníze můžete, mít ihned k dispozici na cokoliv potřebujete. Je zde i možnost vyšší půjčky Hotovostní půjčky do 20000 Kč jsou určeny všem novým klientům. Peníze můžete, mít ihned k dispozici na cokoliv potřebujete. Je zde i možnost vyšší půjčky

Pokud vám schází peníze do výplaty, potřebujete si půjčit na auto, zaplatit nákupy na splátky nebo cokoliv jiného, pak by vás mohlo zajímat, co nabízí hotovostní půjčky. Můžete zde dostat peníze ihned. Jsou zde půjčky v hotovosti až do 70000 Kč, nebo i bezhotovostní půjčky (převod na bankovní účet), do 150 000 Kč.

Půjčka v hotovosti do 20 000 Kč

Základní nabídkou této nebankovní společnosti je půjčka v hotovosti do 20 000 Kč. Tu můžete mít prakticky ihned. Jedná se o základní nabídku pro nové klienty. Peníze se půjčují na dobu 45 do 80 týdnů. U této půjčky hradíte pravidelné týdenní splátky.

Při opakované půjčce, pokud jste již klientem společnosti, nebo poté, co splatíte svoji první půjčku, můžete dostat částku až 70 000 Kč v hotovosti.

Bezhotovostní půjčka do 150 000 Kč

V případě, že nepotřebujete vyplacení finančních prostředků v hotovosti, ale stačí vám poslat peníze na účet v bance, pak si můžete vzít půjčku od 40 000 Kč do 150 000 Kč. I tyto finanční prostředky můžete použít na cokoliv. Třeba na auto, na vybavení domácnosti, na dovolenou, na nákupy na splátky, na zaplacení dluhů, nebo na cokoliv.

Peníze v hotovosti až k vám domů

Získání úvěru u této nebankovní společnosti je snadné. Začnete tím, že vyplníte jednoduchou online žádost. O peníze si můžete požádat, pokud je vám alespoň 18 roků a jste občanem ČR (nebo na území ČR máte trvalý pobyt).

K vyřízení půjčky nepotřebujete žádné speciální doklady. Postačí vám jen občanský průkaz a nějaký doklad k ověření vašeho bydliště (např. SIPO, nájemní smlouva apod.).

Po vyplnění a odeslání žádosti o půjčku v hotovosti, vás bude kontaktovat obchodní zástupce společnosti, který se s vámi domluví na termínu osobní schůzky, na kterou vám přiveze potřebné dokumenty k podpisu a na místě vám vyplatí peníze v hotovosti na ruku.

Půjčka v hotovosti i pro lidi s exekucí

Pokud jste někdy v minulosti měli problémy se splácením svých finančních závazků a jste v exekuci (nebo jste v minulosti byli v exekuci), pak to nemusí vadit pro schválení vaší žádosti o půjčku. Pokud můžete doložit své příjmy za poslední 3 měsíce a splníte podmínky pro poskytnutí úvěru, nemusí vadit ani to, že jste v exekuci.

Nezávazná žádost o poskytnutí půjčky do 20 000 Kč v hotovosti

O peníze si můžete požádat ihned. Vyplnění následující žádosti je nezávazné. Zatím se k ničemu neupisujete. Po vyplnění všech údajů bude provedeno vyhodnocení žádosti. Pokud splňujete podmínky, bude vás kontaktovat pověřený pracovník s konkrétní nabídkou hotovostní půjčky:


Užitečné infomace
Kalkulačky 2024
Půjčky do výplaty